La Salle

La Salle

Sinds 1991 biedt LaSalle een collectie iconische luxe essentials - kleding waar je van kunt houden en die je keer op keer kunt dragen. Elk seizoen omvat de collectie eigentijdse looks voor een tijdloze en moeiteloze verfijning. Zorgvuldig geselecteerde natuurlijke stoffen en garens zorgen voor een hoge kwaliteit tegen een redelijke prijs.

Met trots kunnen we zeggen dat onze collectie bijna uitsluitend 'Made in Europe' is. We werken nauw samen met onze leveranciers, die zeer bekwaam zijn, vaak met ambachtelijke traditie en technologie. We bezoeken ze vaak en hebben sterke persoonlijke relaties met hen.

We zijn ook van mening dat wat we doen vriendelijk moet zijn voor onze omgeving. We kiezen steeds vaker voor natuurlijke stoffen en garens die op een milieuvriendelijke manier worden geproduceerd. Door bijvoorbeeld Lyocell® te gebruiken, ondersteunen we schone lucht, schoon water en een gezond milieu. We ondersteunen ook groen reinigen door te werken aan het elimineren van conventionele stomerij voor onze kleding ten gunste van handen en machine wassen in koud water. Het is onze missie om in 2025 70% van onze kleding te laten maken van stoffen en garens die milieuvriendelijk zijn.