Verzenden & retourneren

Retourbeleid

ALGEMEEN
Aankopen kunnen geruild of geretourneerd worden als deze niet aan de wensen van de klant voldoen. The Frog Fashhion hanteert een retour termijn van 14 dagen. Voorwaarde is dat de klant het aankoopbewijs kan overleggen en de artikelen onbeschadigd en niet gebruikt of gedragen zijn. originele verpakking. Ondergoed en panty,s  kunnen in geen geval worden geruild of geretourneerd. Voor online aankopen geldt dat retourneren alleen mogelijk is na melding via email en reden van retour.

RETOURNEREN VIA POST
Online aankopen kunnen alleen geretourneerd per post. De klant verpakt de retour te zenden artikelen bij voorkeur in de originele verzenddoos. Retour adres: The Frog Fashion, de Kempenaerstraat 30, 2341 GM Oegstgeest.. Na ontvangst inspecteert The Frog alle retour gezonden artikelen. The Frog Fashion is gerechtigd artikelen te weigeren en terug te sturen, wanneer deze gedragen lijken te zijn, beschadigd, of waarvan de originele labels zijn verwijderd. Zodra The Frog Fashionde retouren heeft verwerkt en aan alle voorwaarden voor ruilen en retourneren is voldaan, wordt het factuurbedrag binnen 14 dagen teruggestort op de rekening of creditcard van de klant.

RUILEN OF RETOURNEREN IN EEN ANDERE STORE
Het is mogelijk aankopen te ruilen of retourneren in onze winkel. Bij retourneren van online aankopen ontvangt de klant een retour bewijs van het betreffend artikel. Als voldaan is aan alle voorwaarden voor ruilen en retourneren wordt het factuurbedrag binnen 14 dagen teruggestort op de rekening of creditcard van de klant. Het is niet mogelijk om het aankoopbedrag in contanten terug te betalen.

VERZENDING
The Frog Fashion  is niet verantwoordelijk voor problemen die zich voordoen tijdens het retour zenden van artikelen. Bijvoorbeeld (maar niet uitsluitend): goederen die beschadigd raken tijdens verzending of verkeerd bezorgd worden. The Frog  adviseert daarom een verzender te gebruiken die de waarde van de retour gezonden artikelen verzekert en de klant een bewijs van verzending geeft. De kosten van de retourzending zijn voor rekening van de klant en worden niet vergoed door The Frog.

VRAGEN
Heeft u vragen over het Retourbeleid van The Frog?Neem dan contact op met The Frog door een e-mail te sturen naar [email protected]