Moscow

MOSCOW (MSCW Design)

Het Nederlandse modelabel Moscow is het merk dat past bij de stoere Nederlandse vrouw die graag wat nonchalante pit toevoegt aan haar zelfverzekerde outfit, Zonder in te boeten op een vrouwelijke look die tegelijk 'on trend' is en tijdloze flair ademt. Moscow is gemaakt voor fashionable avonturen

De collecties van Moscow zijn comfortabel en voelen fijn aan op de huid. Dat komt doordat Moscow alleen hoogwaardige, natuurlijke materialen gebruikt, zoals pure wol, zachte katoen, linnen, alpaca, cupro en zijde. Deze stoffen zorgen voor het ‘laid-back’ luxe gevoel dat perfect samengaat met een hoog draagcomfort. 

Musthave: de jassencollectie van Moscow

De zomer- en winterjassen van Moscow zijn een begrip, met de doorgestikte donsjas als key-piece. Ook bij Moscow zijn duurzaamheid en dierenwelzijn belangrijk; het dons is inmiddels vervangen door ademend polyester met de eigenschappen van dons (ademend en warm) maar diervriendelijk.
 
De jassencollectie van Moscow is divers: van korte fashion jacks in fun fur, doorgestikte jacks met borgkraag (ken je ze; de Moscow jas met de diagonale rits?!) tot middellange en lange jassen. Ogenschijnlijk één familie aan jassen, maar elk heeft zijn eigen details: hoge kragen, brede striklinten, grote klepzakken. Altijd met stevige ritsen en het iconische leren labeltje aan het lipje van de ritsen.